Nagel behandelingen

Nagel behandelingen

Acryl nagels:

Acryl is een combinatie van poeder en vloeistof (liquid). Door de poeder en de liquid met behulp van een penseel te mengen wordt het een kneedbaar product. deze word op de nagel aangebracht en in model gebracht. De acryl hard uit in de lucht. Het voordeel van acryl is dat het harder is dan gelnagels, ze zijn daardoor ook wat sterker.

 

Gel nagels:

Gel is een stroperige substantie dat na het aanbrengen op de nagel uit moet harden onder een UV of LED lamp. Gelnagels kan voor sommige mensen wat pijnlijker/onprettig ervaren worden omdat het wat heet kan aanvoelen onder de lamp tijdens het uitharden. dit verschilt per persoon. Gel is flexibeler dan acryl,.

Verder hebben acryl en gelnagels niet zoveel verschillen, beide systemen zijn heel uitgebreid en leveren dezelfde resultaten. Bij de eerste afspraak wordt er besproken wat het beste bij u past.

 

Shellac:

Shellac is een nagellack op gelbasis die uit moet harden onder een UV of LED lamp. Bij Shellac wordt er geen nagelverlenging gedaan maar krijgen uw nagels een mooi verzorgd uiterlijk. ¬†Shellac geeft een extra versteviging aan uw nagels en blijft, afhankelijk van de groeisnelheid zo’n 3 weken zitten. De versteviging is niet zoals de kunstnagels geven.